• Organisaties
  • Organisaties
  • Organisaties
  • Organisaties
  • Organisaties
  • Organisaties
  • Organisaties

Organisaties

ARQ Centrum’45 - Het landelijke expertisecentrum voor diagnostiek en behandeling van mensen met complexe trauma’s. Download hier de folder.


Nederlands Veteranen Instituut (specifiek Indisch en Moluks maatschappelijk werk) te Doorn – Maatschappelijk werk, Preventie en Nazorg. Begeleiding bij vrouwen- en mannenpraatgroep Indische en Molukse lotgenoten, info@nlveteraneninstituut.nl.


Dé INOG – Lezingen en presentaties voor de naoorlogse generatie te Amersfoort. Contactpersoon Robb Kops, inog.leusden@gmail.com. Volg dé INOG ook op Facebook.


Lunak Training, Coaching & Counseling – Léon Kempees is een (derde generatie) Indisch Coach, therapeut en trainer. Hij is gespecialiseerd in thema’s rond de Indische Naoorlogse Generaties. U kunt bij hem terecht voor individuele coaching en groepswerk in Twente en Utrecht: leon@lunak.nl


Indisch Goud – Organiseert systemische evenementen voor mensen met een achtergrond in Nederlands–Indië. Voor individuele coaching kunt u ook bij hen terecht. Indisch Goud is een samenwerking van diverse Indische coaches en therapeuten: info@indischgoud.nl.


Stichting Madua Utrecht - 'Maakt het Indische gevoel zichtbaar'. Maduamiddagen met Open Podium (theater, performance, talenten) slaat een brug naar alle generaties vanuit de gezamenlijke historie. Facebook. Contactpersoon/voorzitter Sylvia Hiert: madua.utrecht@gmail.com


Stichting Emigratie Generatie - Verhalen voor en door migrantenouderen, Indische, Molukse ouderen en jeugd. Contactpersoon: Saskia Derks, directeur. 


Blauwlicht - Kunstzinnige antwoorden op sociale vraagstukken. Contactpersoon Jeanne Klaassen, projectleider: info@blauwlicht.org.


Catching Cultures Orchestra - Muziek is een middel om mensen te verbinden hoe verschillend je achtergrond en culturele traditie ook is. Contactpersoon Boris van Olffen, community manager. Contact: info@catchingculturesorchestra.nl


Sinai Centrum - Als GGZ instelling  bieden zij ook specifieke hulp aan de naoorlogse generatie.


Praktijk Rick Shamier - Rick Shamier is Indisch coach en biedt begeleiding en coaching bij diverse kwesties die te herleiden zijn tot de Indische achtergrond: info@rickshamier.nl.


Krista Jacobsen Jensen, systemisch verlies- en rouwbegeleider, is gespecialiseerd in het begeleiden van verlies- en rouwprocessen van vrouwen en mannen. Als tweede naoorlogse generatie werkt ze ook met mensen met een achtergrond in Nederlands-Indië: krista.jacobsenjensen@gmail.com 


Indische Schrijversschool - Vilan van de Loo, Auteur: vilan@xs4all.nl, 06-38200672. Natuurlijk Coaching - Praktijk voor Psychosociale therapie en coaching, Claudette Beltman, coach, natuurlijkcoaching@outlook.com.Praktijk Vindplaats van Bezieling - Mary Bregman, geestelijk verzorger, m.t.bregman@gmail.com.


2Focus - Jaap van Splunter, coach, info@2focus.nl.


Bram Latumahina - GZ-NIP Psycholoog, schrijver, contactformulier.