• Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog
  • Uit het oog

Uit het oog

Om een bericht toe te voegen kunt u dit formulier invullen.

Uw bericht verschijnt pas na goedkeuring door onze moderator.

Berichten

Door stavers op 29 november 2012

Probeer uit te vinden op welke school mijn moeder heeft gezeten. Ze is geboren in 1940 en woonde in Soerabaja. Haar naam is Ilene Stavers. Haar buurmeisje heette Ria de Ruiter. Ken je haar nog? Wie kent verder haar nog uit die tijd? Ze is eind 1955 naar Nederland vertrokken.Heel graag info van wie haar nog kent.

Door J.G.Zimmerman van Woesik op 30 november 2012

Wie heeft Estelle Mabel Sopacuwa, leerling van de openbare lagere school Randoesari in Semarang, in Nederland gekend

Door Patricia Severijn op 30 november 2012

Ik zou graag wat info willen over mijn oma en haar voorouders.Ze heeft nog een tijdje bij ons ingewoond in de jaren 60 en is overleden in Eindhoven.Ze had nog een broer die oom Philippe Laut werd genoemd.Wie kan mij meer vertellen over deze familie.Heb nog een oude zwart wit foto van haar en haar familie van omstreeks 1938.Bvd Patricia Severijn

Door Emile Scholten op 15 december 2012

Ik ben 2e generatie. Zoek alle families met achternaam Scholten die in of in de buurt van Jakarta hebben gewoond. Heb geen gegevens van ( overlden) ouders daarover gekregen.

Door Cornelia Creutzburg-Westp op 4 januari 2013

Wie kan mij helpen aan het adres van mijn vriendin Vera Fransen, die ik sinds jaren uit het oog verloren heb. Haar laatste adres was Dotingalaan 86 te Weesp. Ik heb reeds alle moeite gedaan om haar weer te ontmoeten. De tijd dringt voor mij daar ik reeds 89 jaar ben. Wie kan mij inlichtingen geven omtrent haar huidige situatie. Bij voor baat dank

Door Edmé Strauss op 2 februari 2013

Heb je op de Heuvelschool gezeten in de jaren '50? 29 Juni a.s. is er een reunie. Interesse, mail dan even naar mij.

Door Frank Claasz Coockson op 5 februari 2013

Ik ben de jongste dochter van Manni Claasz Coockson.Zijn jongere broertje,Wobke,had een zoon,Frank genaamd.Zij hebben een tijdje bij ons in Amsterdam gewoond.Ik zou heel graag in kontakt komen met mijn neef.Ik heb hem altijd een aardige jongen gevonden maar waarschijnlijk door omstandigheden zijn de twee gezinnen elkaar uit het oog verloren.Bij voorbaat mijn dank.Adih Claasz Coockson.tel.0643752293.

Door Ruud Esser op 6 februari 2013

Ik heb in de periode 1946-1947 in Balikpapan en Adjiraden gewoond .Mijn vader zat bij het KNIL 64"cie inf.Wie heeft in bovengenoemde periode daar ook gewoond? gaarne contact

Door Vonny van Haasen-Smit op 6 februari 2013

Tijdens de bersiapperiode woonde in ik Bandoeng en zat op de Ursulinenschool. Bij mij in de klas zat een meisje dat Tora Franken (of Francken) heette, dat bij mij in de buurt woonde, en wel aan de Ambonstraat. Zij woonde met haar vader, die militair was, bij haar getrouwde, oudere zus (met kind). Zelf woonde ik aan de Ceramstraat tegenover het hertenkamp(zonder herten...). Tora en haar zus vertelden dat hun moeder en broer werden vermist. Tora had toen lang haar en leek erg op haar vader (aan de blonde kant). Ik ben erg benieuwd of ik haar nog eens kan ontmoeten om te horen hoe haar leven en dat van haar zus en vader verlopen is. Alle informatie is welkom. Bij voorbaat dank!

Op zoek naar fam.verleden van vader
Naam: Peter Kuipers
Datum: dinsdag 5 februari 2013
E-mail: peet@xs4all.nl
Bericht: Ik ben op zoek naar het verleden van mijn vader, Johan (Joop)Willem Hugo Kuipers, geboren 8-4-1907 (Ambon?) overleden 12-4-1974 (den-Haag). Ik ben zijn zoon, geboren 19-2-1953 (Telokbetong) uit het tweede huwelijk van mijn vader met P.E. Koeners ('Pietje') Uit het eerste huwelijk van mijn vader ('34 tot '38) met in '74 genaamd F.E. Lutter-Huster zijn geboren een zoon Edu en een dochter Yvonne. Van de interneringskaart van vader maak ik op dat hij employe was op een onderneming in Djember, Oost-Java. Zijn moeder was volgens de kaart Kuipers-Wulff, J.L. Ik heb haar gekend als oma Moes (gedeeltelijk van chinees-javaanse afkomst en een kind van Pa van der Steur?). Het contactadres op de interneringskaart is Kuipers, Mrs. T. Sumatrastraat Lawang Java (het toenmalige adres van mijn tante 'Zus' Kuipers?). We, vader, moeder, zus Caroline en ik zijn jan. 1955 met de Willem Ruys gerepatrieerd. Wie kan mij iets vertellen over het Indische verleden/afkomst van mijn vader en/of kent mijn halfbroer Edu en halfzus Yvonne?

Door Henk Coenders op 10 februari 2013

Ik ben op zoek naar mensen die in de periode 1947/1949 op de Concordante HBS 1e klas hebben gezeten ? Dan zou ik gaarne in kontakt willen komen om meer te weten te komen ?