Ontmoetingen

Er zijn verschillende manieren waarop u andere Indische en/of Molukse mensen kunt ontmoeten of in contact kunt komen met medewerkers van Pelita.

Masoek Sadja's
De Masoek Sadja's of Inloopmiddagen zijn gezellige bijeenkomsten met muziek, dans, een Indische schrijver of artiest, of een spreker die de ins en outs kan vertellen over onderwerpen die interessant voor u kunnen zijn.

Tijdens de middagen zijn medewerkers van Pelita aanwezig om vragen te beantwoorden over WUV en WUBO en over de projecten op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Ook kunt u een afspraak maken met één van de maatschappelijk werkers.

Eettafels
Gezellig samen een hapje eten, onder het genot van een muziekje even bijpraten of misschien wel een dansje wagen: het kan allemaal tijdens de Indische Eettafels.

Bijeenkomsten Indische naoorlogse generaties
Ontmoetingsdagen waar iedereenvan de Nederlandse, Indische en Molukse naoorlogse generaties van de Tweede Wereldoorlog in Azië  welkom is.

Spreekuren op de Regionale Steunpunten
Snel en zonder afspraak één van de Pelita medewerkers spreken, dat kan op het spreekuur bij de Regionale Steunpunten. Kijk onder regionale spreekuren voor meer informatie.