Gotong Royong Zwolle wint publieksprijs!

Met gepaste trots kunnen wij melden dat het project Gotong Royong Zwolle, een initiatief van Pelita, in het kader van de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017 de publieksprijs in de wacht heeft gesleept.

Tijdens de feestelijke uitreiking in het Provinciehuis in Zwolle op 30 juni ontving vrijwilligersorganisatie Gotong Royong Zwolle uit handen van gedeputeerde Bert Boerman de publieksprijs voor organisaties. De publieksprijs is onderdeel van de Overijsselse Vrijwilligers Prijs, die jaarlijks wordt toegekend. De vrijwilligers van Gotong Royong Zwolle bieden cultuur-sensitieve zorg aan ouderen met een Indische of Molukse achtergrond die geïsoleerd dreigen te raken. Gotong Royong is een initiatief van de landelijke Stichting Pelita. In de regio Zwolle heeft Gotong Royong een sterk netwerk opgebouwd en bijgedragen aan de bewustwording van deze problematiek. Daarnaast bieden de vrijwilligers van Gotong Royong Zwolle maatwerkoplossingen voor ouderen met Indische of Molukse wortels.

De Overijsselse Vrijwilligersprijs is dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt en is een initiatief van de provincie Overijssel.

Wij feliciteren de bij het project betrokken vrijwilligers van harte met de behaalde prijs!