3e Ontmoetingsdag naoorlogse generaties

Op zaterdag 10 december a.s. organiseert Stichting Pelita voor de 3e keer een ontmoetingsdag waar iedereen van de Nederlandse, Indische en Molukse naoorlogse generaties van de Tweede Wereldoorlog in Azië welkom is. Dit is de laatste in de eerste serie van drie experimentele bijeenkomsten. Doel van de bijeenkomsten is ontmoeten, netwerken, verbinden en informatie delen. Tijdens deze laatste bijeenkomst zullen we de bevindingen tot nu toe delen en een tipje van de sluier naar de toekomst oplichten.

We zijn erg blij dat we voor deze derde bijeenkomst dr. Esther Captain bereid hebben gevonden om als gastspreker op te treden. Zij is historica en heeft al een aantal boeken over Indisch erfgoed op haar naam staan. Zij neemt ons op interactieve wijze mee in de verschillende manieren waarop de drie generaties de geschiedenis hanteren. In vervolg op haar inleiding gaan we in groepen aan de slag met een specifieke vraag omtrent dit thema.

Datum:  zaterdag 10 december 2016
Locatie: Opstandingskerk, Het Kant 1, 3995 DZ  Houten
Tijd:      11.00 - 16.00 uur
Entree:  € 8,00 p.p.

  • voor € 2, 00 de hele dag koffie, thee en frisdrank beschikbaar
  • bij wijze van lunch zijn er warme snacks te koop
  • gratis parkeren aan de achterkant van de kerk
  • op 3 minuten lopen vanaf NS-uitgang door rechts het gemeentehuis te passeren, ingang achterkant kerk

Bekijk het programma.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Nico Papilaja, te. 06 - 10904080; aanmelden kan tot uiterlijk 2 december a.s. via e-mail bij Merel Leidelmeijer. Wilt u deze informatie binnen uw eigen netwerk ook onder de aandacht brengen?

Esther Captain